Wall-by-wall muurdecoratie | Ogone - betaalprovider Wall-by-wall muurdecoratie | Levering via Bpost Wall-by-wall muurdecoratie | 14 dagen retourrecht
Veilig betalen Gratis verzending vanaf €40,- Retourrecht
Nieuwtjes
Dag van de webshop XL 2015 - zondag 1 november 2015
Het is zover vandaag maken we de aanbieding bekend voor de dag van de webshop XL 2015.
details
Aanbevolen producten

Je eigen fotobehang op maat

Bestel nu snel en voordelig uw fotobehang op maat met uw eigen foto. Ons fotobehang wordt gratis verzonden in heel de benelux!
€19,95 incl. BTW

Vrijheidsbeeld fotobehang

Het standbeeld van de vrijheid! Deze foto op behang is een prachtig detail in jouw woonkamer.
€85,50 incl. BTW
Bestsellers

Decoratie set 3D Vlinders!

Leuke 3D vlinders die kleven als decoratie. Deze decoratie set bestaat uit 12 vlinders in verschillende grootte. U kan ze dan bevestigen naar keuze. Ook leuk om te combineren met andere muurstickers.
€12,95 incl. BTW

Muursticker Despicable Me

De Minions van Despicable Me of Verschrikkelijke Ikke bij jou in de kamer? Het kan! De sticker bevat 5 aparte minions en jij kan zelf kiezen hoe je ze bevestigd voor jou kamer in te richten tot iets speciaals.
€27,95 incl. BTW

Muursticker Dierenboom Meisjes

De mooiste interieursticker voor in de baby- of kinderkamer. Ideaal voor meisjes! Verschillende kleurrijke stickers van een boom met uilen, vogeltjes, vlinders, aapjes, giraf, leeuw, olifant, zebra. Kleur de kamer met deze speelse decoratie en maak het vrolijk.
€32,95 incl. BTW

Waarom kopen bij Wall by Wall?

Wall by Wall is een webshop die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van trendy muurdecoratie.

Wij zijn gestart met het aanbieden van muurstickers voor o.a kinderkamers, woonkamers, keukens en slaapkamers.

Al onze muurstickers zijn op voorraad en kunnen dus zeer snel verzonden worden. Orders die voor 16u00 besteld zijn worden doorgaans de volgende dag thuis afgeleverd. De levering van onze producten is gratis vanaf €40!

Ondertussen hebben we niet stilgezeten en hebben we ons gamma ook uitgebreid met fotobehang. Ook hier hebben we verschillende categorieën voor alle ruimtes in uw huis of bedrijf.

Ons behang wordt aangeboden in vaste formaten waardoor we de prijs laag kunnen houden.

Al onze ontwerpen van fotobehang worden gratis verzonden in heel België!

Hebt u een verkeerd ontwerp gekocht of ziet u na de bestelling dat uw product niet past op de muur die u hiervoor wou gebruiken? Geen probleem, laat het ons weten binnen de 14 dagen, dan kan u het product gratis (indien onbeschadigd) terugsturen in de oorspronkelijke verpakking en dan storten wij uw geld terug!

 


Search