Wall-by-wall muurdecoratie | Ogone - betaalprovider Wall-by-wall muurdecoratie | Levering via Bpost Wall-by-wall muurdecoratie | 14 dagen retourrecht
Veilig betalen Gratis verzending vanaf €40,- Retourrecht

KlantenReviews

Fotobehang is een combinatie van behang en decoratie. Het is een foto op muurformaat die je op uw muur kan behangen zoals gewoon behangpapier.

De afmetingen van het fot... Lees meer


Toon als
Sorteer op
Toon per pagina

Tip: Gebruik een thema of de zoekfilters om gerichter te zoeken.

Finding Nemo

Finding nemo als fotobehang aan de muur. Adembenemend!
€65,50 incl. BTW

Fotobehang In the Jungle

Allemaal beesten in het bos. Alle wilde dieren uit de jungle aan de muur in de kinderkamer.
€75,50 incl. BTW

Fotobehang Underwater

Dit leuk onderwaterleven zal mooi staan in de kinderkamer of speelkamer als fotobehang.
€175,50 incl. BTW

Planes

Planes aan jouw muur, de coole disneyfilm met Dusty het sproeivliegtuigje met hoogtevrees in de wereld van Cars.
€65,50 incl. BTW

Vliegende Cars

The Cars vliegen rond in de lucht. Prachtig fotobehang in de slaapkamer van je kinderen.
€65,50 incl. BTW

Hello Kitty fotobehang

Maak de slaapkamer mooi met dit schattige, roze behangpapier van Hello Kitty met witte, roze en rode strikjes. Ideale muurdecoratie voor in een meisjeskamer.
€69,00 incl. BTW

Sneeuwwitje fotobehang

Sneeuwwitje en de zeven dwergen is een van de bekendste sprookjes. Dit fotobehang toont hoe je de kinderkamer leuk kan decoreren. Sneeuwwitje is hier samen met de koningszoon en de 7 dwergen in het bos aan het dansen.
€65,50 incl. BTW

Spiderman fotobehang

Een speciale print in de jongenskamer? Laat spiderman in de kamer springen door de andere gebouwen heen. Dit 3D fotobehang zorgt voor een spectaculaire kinderkamer!
€65,50 incl. BTW

Cars fotobehang

Maak nu van de kinderkamer een hippe Disney Cars kamer met dit kinderfotobehang! Bliksem McQueen en Sally zijn blij om jouw muurdecoratie te mogen zijn.
€65,50 incl. BTW

Disney prinsessen fotobehang

Alle Disney prinsessen Jasmine, Ariël, Tiana, Assepoester, Belle, Doornroosje en Sneeuwwitje samen in het kasteel voor het feest. Het ideale fotobehang voor in de meisjeskamer.
€65,50 incl. BTW

Cars & planes fotobehang

Cars en planes samen op jouw muur in de kinderkamer! Zeer kleurrijk en fantasierijk, maar dit maakt van de kamer vooral een zeer fijne omgeving voor kinderen met dit behangpapier!
€65,50 incl. BTW

Prinsen & prinsessen fotobehang

De prinsessen Assepoester, Belle, Doornroosje, Sneeuwwitje, Ariël, Rapunzel en Jasmine walsen samen met de prinsen. Dit Disney prinsessen bal op de kamer van je dochter? Dit fotobehang is een leuk idee voor iets speciaals te maken van de kinderkamer.
€55,50 incl. BTW

Cars in Italië fotobehang

Cars zijn klaar om te strijden in een race en dit in het prachtige Italië. Deze prachtige foto kan schitteren in jouw kinderkamer als muurdecoratie!
€65,50 incl. BTW

Disney Feeën fotobehang

Alle Disney Feeën samen in het mooie, kleurrijke bos. De elfjes Iridessa, Faun, Rosetta, TinkerBell en Zilverdauw. Het fotobehang voor een magische meisjeskamer!
€65,50 incl. BTW

Feeën fotobehang

Vidia, Zilverdauw, Iridessa, Tinkerbell, Rosetta en Faun. Alle disney feeën in Londen stralend in de nacht. Leuke foto op behangpapier voor in de slaapkamer van een meisje!
€55,50 incl. BTW

The Avengers fotobehang

Transformeer de slaapkamer van je kinderen om tot echte superheldenkamers met dit keicoole behangpapier van The Avengers.
€65,50 incl. BTW

Feest fotobehang met Winnie the pooh

Feest mee voor poehbeer zijn verjaardag samen met zijn vrienden Knorretje, Teigetje, Iejoor en konijn. Deze foto op behang is ideaal voor in de kinderkamer.
€55,50 incl. BTW

Winnie the pooh with friends fotobehang

Winnie the pooh en zijn vrienden Knorretje en Iejoor samen voor poeh's huis de boom onder naam van Sanders. Maak de kinderkamer een paradijs voor de kinderen met dit kinderfotobehang.
€65,50 incl. BTW

Jungle fotobehang

Verschillende dieren samen in de natuur bij het water in een foto op behang. De ideale decoratie voor in de kinderkamer. Krokodil, slang, tijger, flamingo, olifant, neushoorn, leeuw, zebrapaard, giraf, papegaai, aap en jachtluipaard allemaal mogelijk in 1 print op jouw muur.
€69,00 incl. BTW

Fotobehang Dora

Help Dora om samen met haar vrienden, aapje Boots en haar pratende rugzak de weg te vinden. Maak van de kinderkamer iets speciaals, maar vooral iets leuk met dit kinder fotobehang zodat ze er graag zijn.
€69,00 incl. BTW

Barbie fotobehang

Barbie, de bekendste pop voor kinderen! Dit fotobehang is de ideale wanddecoratie voor in een meisjeskamer. Een leuk detail alles is roze.
€69,00 incl. BTW

Spelende Winnie the pooh fotobehang

Speel mee met Winnie en zijn vrienden Knorretje, Teigetje en Roe, Iejoor, de uil en konijn. Maak van de kinderkamer een aangename ruimte voor de kleinste met deze foto op behang.
€69,00 incl. BTW

Prinsessen fotobehang

Doornroosje, Rapunzel, Ariël, Belle, Assepoester en Sneeuwwitje samen aan het kasteel. Fotobehangpapier voor de tofste kinderkamer!
€69,00 incl. BTW

Minnie Mouse fotobehang

Een zeer aantrekkelijke foto aan jouw muur? Wat dacht je van je volledige muur in fotobehang? Minnie Mouse in de kinderkamer.
€69,00 incl. BTW


Fotobehang

Fotobehang is een combinatie van behang en decoratie. Het is een foto op muurformaat die je op uw muur kan behangen zoals gewoon behangpapier.

De afmetingen van het fotobehang dat wij aanbieden heeft vaste formaten zodat we de prijs laag kunnen houden. Meer info hierover kan je terugvinden op de product pagina. Bij al onze producten zal je ook steeds een gedetailleerd instructieboekje terugvinden. Voor meer info over het plaatsen van fotobehang, bekijk onze FAQ.

Ons fotobehang wordt gratis verstuurd in heel België!

Search