Wall-by-wall muurdecoratie | Ogone - betaalprovider Wall-by-wall muurdecoratie | Levering via Bpost Wall-by-wall muurdecoratie | 14 dagen retourrecht
Veilig betalen Gratis verzending vanaf €40,- Retourrecht
Filter op eigenschappen

KlantenReviews

Fotobehang is een combinatie van behang en decoratie. Het is een foto op muurformaat die je op uw muur kan behangen zoals gewoon behangpapier.

De afmetingen van het fot... Lees meer


Toon als
Sorteer op
Toon per pagina

Tip: Gebruik een thema of de zoekfilters om gerichter te zoeken.

Finding Nemo

Finding nemo als fotobehang aan de muur. Adembenemend!
€65,50 incl. BTW

Fotobehang Underwater

Dit leuk onderwaterleven zal mooi staan in de kinderkamer of speelkamer als fotobehang.
€175,50 incl. BTW

Vliegende Cars

The Cars vliegen rond in de lucht. Prachtig fotobehang in de slaapkamer van je kinderen.
€65,50 incl. BTW

Spiderman fotobehang

Een speciale print in de jongenskamer? Laat spiderman in de kamer springen door de andere gebouwen heen. Dit 3D fotobehang zorgt voor een spectaculaire kinderkamer!
€65,50 incl. BTW

Cars fotobehang

Maak nu van de kinderkamer een hippe Disney Cars kamer met dit kinderfotobehang! Bliksem McQueen en Sally zijn blij om jouw muurdecoratie te mogen zijn.
€65,50 incl. BTW

Cars & planes fotobehang

Cars en planes samen op jouw muur in de kinderkamer! Zeer kleurrijk en fantasierijk, maar dit maakt van de kamer vooral een zeer fijne omgeving voor kinderen met dit behangpapier!
€65,50 incl. BTW

Cars in Italië fotobehang

Cars zijn klaar om te strijden in een race en dit in het prachtige Italië. Deze prachtige foto kan schitteren in jouw kinderkamer als muurdecoratie!
€65,50 incl. BTW

The Avengers fotobehang

Transformeer de slaapkamer van je kinderen om tot echte superheldenkamers met dit keicoole behangpapier van The Avengers.
€65,50 incl. BTW

Feest fotobehang met Winnie the pooh

Feest mee voor poehbeer zijn verjaardag samen met zijn vrienden Knorretje, Teigetje, Iejoor en konijn. Deze foto op behang is ideaal voor in de kinderkamer.
€55,50 incl. BTW

Winnie the pooh with friends fotobehang

Winnie the pooh en zijn vrienden Knorretje en Iejoor samen voor poeh's huis de boom onder naam van Sanders. Maak de kinderkamer een paradijs voor de kinderen met dit kinderfotobehang.
€65,50 incl. BTW

Dinosaurus land fotobehang

Zijn jouw kinderen ook zot van Dinosaurussen? Verras hen met deze foto op behang van de verschillende dino's en tover hun kamer om tot een paradijs!
€69,00 incl. BTW

Jungle fotobehang

Verschillende dieren samen in de natuur bij het water in een foto op behang. De ideale decoratie voor in de kinderkamer. Krokodil, slang, tijger, flamingo, olifant, neushoorn, leeuw, zebrapaard, giraf, papegaai, aap en jachtluipaard allemaal mogelijk in 1 print op jouw muur.
€69,00 incl. BTW

Fotobehang Dora

Help Dora om samen met haar vrienden, aapje Boots en haar pratende rugzak de weg te vinden. Maak van de kinderkamer iets speciaals, maar vooral iets leuk met dit kinder fotobehang zodat ze er graag zijn.
€69,00 incl. BTW

Voetbal fotobehang

Met dit stadion en voetbalveld verrijk je het interieur van de kamer van een hevige voetbalfan. één mooi geheel aan de muur met dit behang.
€69,00 incl. BTW

Bob de bouwer fotobehang

"Kunnen wij het maken?! Nou en of!" Bob de Bouwer samen met zijn assistente Wendy, Spud de vogelverschrikker, Scoop de graafmachine, Muck de bulldozer, Dizzie de cementmolen, Rollie de stoomwals, Liftie de hijskraan, Hector de traktor, Titus de kat, Vlekkie de hond en Bert de vogel staan ze klaar voor het te maken. Maak iets speciaal van de kinderkamer en maak je kind blij met dit behangpapier.
€69,00 incl. BTW

Spelende Winnie the pooh fotobehang

Speel mee met Winnie en zijn vrienden Knorretje, Teigetje en Roe, Iejoor, de uil en konijn. Maak van de kinderkamer een aangename ruimte voor de kleinste met deze foto op behang.
€69,00 incl. BTW

Mickey Mouse fotobehang

Speciaal ontwikkeld behangpapier voor de decoratie van kinderkamers! Mickey Mouse samen met zijn vrienden Pluto, Goofy, Donald Duck en Knabbel & Babbel.
€69,00 incl. BTW


Fotobehang

Fotobehang is een combinatie van behang en decoratie. Het is een foto op muurformaat die je op uw muur kan behangen zoals gewoon behangpapier.

De afmetingen van het fotobehang dat wij aanbieden heeft vaste formaten zodat we de prijs laag kunnen houden. Meer info hierover kan je terugvinden op de product pagina. Bij al onze producten zal je ook steeds een gedetailleerd instructieboekje terugvinden. Voor meer info over het plaatsen van fotobehang, bekijk onze FAQ.

Ons fotobehang wordt gratis verstuurd in heel België!

Search