Wall-by-wall muurdecoratie | Ogone - betaalprovider Wall-by-wall muurdecoratie | Levering via Bpost Wall-by-wall muurdecoratie | 14 dagen retourrecht
Veilig betalen Gratis verzending vanaf €40,- Retourrecht

KlantenReviews

RSS

Nieuwe producten

Flock sticker Oriental Motif

Flock interieur sticker Oriental Motif. Een decoratieve muursticker met een speciaal karakter, leuk in combinatie met meerder stickers.
€0,00 incl. BTW

Perfax blauw behanglijm

Methyl blauw behanglijm is voor normaal en zwaar behang. Het is makkelijk uitstrijkbaar, klontert niet, extra sterk, goed corrigeerbaar en vochtbestendig.
€8,50 incl. BTW

Je eigen fotobehang op maat

Bestel nu snel en voordelig uw fotobehang op maat met uw eigen foto. Ons fotobehang wordt gratis verzonden in heel de benelux!
€19,95 incl. BTW

Decoratie set 3D Vlinders!

Leuke 3D vlinders die kleven als decoratie. Deze decoratie set bestaat uit 12 vlinders in verschillende grootte. U kan ze dan bevestigen naar keuze. Ook leuk om te combineren met andere muurstickers.
€12,95 incl. BTW

Muursticker Dierenboom Jongens

De mooiste interieursticker voor in de baby- of kinderkamer. Ideaal voor jongens! Verschillende kleurrijke blauw getinte stickers van een boom met uilen, vogeltjes, aapjes, giraf,olifant, beer en eekhoorn. Kleur de kamer met deze speelse decoratie en maak het vrolijk.
€32,95 incl. BTW

Muursticker Despicable Me

De Minions van Despicable Me of Verschrikkelijke Ikke bij jou in de kamer? Het kan! De sticker bevat 5 aparte minions en jij kan zelf kiezen hoe je ze bevestigd voor jou kamer in te richten tot iets speciaals.
€27,95 incl. BTW

Muursticker Dierenboom Meisjes

De mooiste interieursticker voor in de baby- of kinderkamer. Ideaal voor meisjes! Verschillende kleurrijke stickers van een boom met uilen, vogeltjes, vlinders, aapjes, giraf, leeuw, olifant, zebra. Kleur de kamer met deze speelse decoratie en maak het vrolijk.
€32,95 incl. BTW

Muursticker Aapje

Slaaplekker lieve schat! Laat je baby of kind lekker slapen in een leuke omgeving. Ze zijn niet langer alleen in hun kamer met deze muursticker, want het schattige aapje en de vogeltjes slapen met hen mee.
€27,95 incl. BTW

Search